Skip to main content

Support

Voor ondersteuning van onze software 1-2-3 Factuur kunt u hier terecht.

Voor onze andere producten:

Indien u een vraag heeft over de installatie, het onderhoud of het gebruik van onze software, controleer dan eerst onze helpfiles. Mocht daarmee uw vraag nog niet zijn beantwoord, kunt u terecht bij de veelgestelde vragen in het Everything4Office Helpcentre

Ondersteuning van onze helpdesk op onze softwaremodules wordt geleverd op basis van een hiervoor afgesloten overeenkomst voor Customer Support & Software Renewal Subscription.

Organisaties die gebruik maken van onze software kunnen op basis van deze overeenkomst ondersteuning verwachten door het indienen van een aanvraag in het Everything4Office Helpcentre of rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien nodig kunnen wij remote ondersteuning bieden door met u mee te kijken op uw systeem met behulp van onze TeamViewer client: 
Everything4Office Remote

Organisaties met een lopende Customer Support & Software Renewal Subscription overeenkomst ontvangen tevens gratis updates en upgrades van onze software.