Skip to main content

Projects4OfficeTM

Overzicht van A tot Z

Zoekt u naar project software om uw projecten van A tot Z efficiënt te beheren? Projects4Office is dé project software toepassing voor bedrijven en organisaties binnen het MKB segment die projectmatig werken. Projects4Office brengt de status en het verloop van uw project(en) van begin tot einde in beeld en stelt managers en medewerkers (van verschillende afdelingen) in staat om samen een project volgens planning en budget te voltooien.

Efficiënt en compleet

Met Projects4Office beschikt u over een complete en gebruiksvriendelijke project software oplossing voor o.a. projectregistratie, project workflow, planning & rapportages, volledig communicatieoverzicht, to-do lijsten, taken en agenda, notities invoegen, aanmaak en (automatisch) archiveren van projectinformatie en -tekeningen etc.. Met onze project software kunt u uw projectportfolio optimaal beheren.

project management

Integratie

Dankzij de integratie met Microsoft Office kunt u direct vanuit MS Word en MS Outlook, project-documenten en e-mails maken, versturen en opslaan. Het is ook mogelijk om vanuit uw projectadministratie een rechtstreekse koppeling te maken met uw financiële administratie (o.a. Accountview, Exact etc.). Alle gegevens bevinden zich in één centrale database. Dat geeft u niet alleen een volledig overzicht, maar is ook ideaal voor het maken van uw periodieke rapportage.